Bli medlem i Vattenindustrin

Till medlemmar i Vattenindustrin kan styrelsen anta varje företag, organisation eller liknande som har verksamhet eller intresse inom området, samt är beredd att aktivt verka för branschens intressen.

För att ansöka om medlemskap behöver du fylla i en medlemsansökan och e-posta den till kansliet på info@vattenindustrin.se. Ansökan behandlas sedan av Vattenindustrins styrelse. Här hittar du Vattenindustrins stadgar.

Vattenindustrin erbjuder två nivåer på medlemskap, Fullvärdigt och Reducerat. Avgiften för ett fullvärdigt medlemskap i Vattenindustrin är baserat på föregående års prisbasbelopp.

Reducerat medlemskap innebär att man under de 2 första åren betalar halv avgift. Reducerat medlemskap innebär att man ej har rösträtt på föreningsmöten eller förmånliga rabatter på Mötesplatsen Vatten2023. År 3 blir företaget automatiskt fullvärdig medlem och betalar för fullvärdigt medlemskap.

Intresseanmälan

Skicka in dina kontaktuppgifter så kontaktar kansliet dig med för att gå vidare med en komplett medlemsansökan.

    Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt Vattenindustrins personuppgiftspolicy

    Bli en del av Vattenindustrin
    Citattecken

    Vattenindustrins syfte är ju att företräda oss i branschen och på sikt säkerställa en långsiktig och hållbar vatten- och avloppsförsörjning. Då känns det bra att vara delaktig i det som sker.

    Boel Mannström, Polymore AB