Amphi-Tech arbetar för att säkerställa miljön för dricksvatten och tillsammans med deras kunder skapar de förutsättningar för rent dricksvatten, alltid med hållbarhet och säkerhet i fokus. Vi ställde några frågor till Lotta Engdahl Karlsson, marknadschef, i samband med att Ampi-tech gick med i Vattenindustrin!

Berätta om Amphi-Tech!
– Vi är ett svenskägt familjeföretag med många års erfarenhet inom dricksvattenreservoarer.

Vad löser ni för utmaning för era kunder?
– Vi hjälper våra kunder att skapa en trygg, säker och hållbar vattenförsörjning. Vår strävan på Amphi-tech är att erbjuda vår expertkunskap inom dricksvatten oavsett om det gäller våra tjänster eller de produkter som vi erbjuder.

– Frågor som ligger teamet hos Amphi-Tech extra nära är hur vi tillsammans kan främja en mer hållbar vattenförsörjning och hur vi kan arbeta mer hållbart nu och i framtiden. Därtill är även säkerhet högt upp på agendan. Dricksvatten är och kommer vara vårt viktigaste livsmedel, vi måste säkerställa en hållbar vattenförsörjning.

Inom Vattenindustrin kommer Amphi-Tech att bidra med erfarenhet och kunskap inom dricksvatten och dricksvattenreservoarer. Om varför de blev medlemmar i Vattenindustrin säger Lotta:

– Vi ser ett ökat värde i att utöka vårt nätverk bland både kunder och leverantörer. Vi tror också att vi genom ett medlemskap kan stärka vår satsning på egenutvecklade produkter anpassade för VA-branschen samt dra nytta av och även bidra med vår kompetens till Vattenindustrin. 

Vad anser du vara Vattenindustrins viktigaste uppdrag?
– Att vara en mötesplats för samarbete och innovation. Vattenindustrin erbjuder möjligheten för företag att nätverka, dela kunskap och arbeta tillsammans över gränserna. Kunskapsutbyte och samarbeten kommer vara viktigt för att möta framtidens utmaningar.

Läs mer på www.amphi-tech.se.