Sommaren 2024 lanseras Vattenindustrin Internship Program! Under fyra veckor får fyra studenter prova hur det är att arbeta med vatten. Vattenindustrin Internship Program syftar till att attrahera unga till en bransch som är fylld med spännande möjligheter inom många områden, från tekniska utmaningar till stora samhällsfrågor.

I programmet medverkar fyra av Vattenindustrins medlemmar från olika delar av VA-branschen vilket ger en unik inblick i flera olika delar av branschen, Uniwater, Veidekke Sverige, Ramboll och Xylem.

Studenterna i Vattenindustrins allra första Internship Program är Elisa Blidérus Rosvall som studerar civilingenjörsprogrammet i Väg och Vattenbyggnad på Lunds Tekniska Högskola, Lara Siadat som i höst påbörjar fjärde året på civilingenjörsprogrammet med inriktningen miljö- och vattenteknik på Uppsala universitet, Saeed Saeedi som pluggar till Civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik på Linköpings universitet och Sofia Persdotter Larsson som pluggar till civilingenjör i miljö och vattenteknik på Uppsala universitet.

Vi hälsar dem varmt välkomna att starta sin karriär med oss – följ deras sommar här!

Vill du veta mer om en karriär inom vatten eller Vattenindustrin Internship Program?
Besök karriärsidan här >>

P.S. Du kan redan nu anmäla intresse inför 2025 här.