Hach Lange AB

Vattenkvalitet är något som Hach tar på största allvar. De vet att vattenanalysen måste vara helt rätt och därför är deras uppdrag att förse dig med de kompletta lösningar som du behöver för att känna dig säker i din analys. Genom att utveckla tillförlitliga, användarvänliga lösningar, samt ge dig tillgång till kunnig expertis och support, hjälper Hach till att säkerställa vattenkvalitet över hela världen.

Hachs breda sortiment av instrument och kemivaror är noggrant utformade under mer än 80 år för att göra vattenanalys bättre – snabbare, enklare, grönare och mer informativ – så att det blir rätt första gången, varje gång. Deras experter förstår dina tillämpningar och vi strävar efter att hjälpa dig att hitta optimala lösningar för dina specifika behov.

Sedan företaget grundades 1933 har de varit ledande i branschen för att utveckla innovativa lösningar som hjälper dig hantera ditt vatten mer effektivt och exakt. I dag finns Hach-lösningar i hela världen och servar olika branscher såsom kommunalt dricksvatten och avloppsvatten, livsmedel, dryck och energi, och var och varannan kategori som berör vatten. Som ett helägt dotterbolag till Danaher Corporation (NYSE: DHR), har Hach stöd och resurser för att förse dig med de banbrytande lösningar och sakkunniga vägledning du förväntar dig.