ABB AB

Om företaget
I Sverige har ABB cirka 3 780 medarbetare och finns på 25 orter. ABB i Sverige är en ledande leverantör av produkter och system för kraftöverföring samt process- och industriautomation. Stora verksamhetsorter är Västerås och Ludvika. Med ABB Business Centers på tio orter i Sverige erbjuder ABB ökat kundvärde genom lokal närvaro.

Ett komplett utbud av produkter och lösningar för vattenindustrin i över 50 år har ABB försett VA-verk med allt från elektriska system till automation som passar alla typer av vattenapplikationer. ABB kombinerar en heltäckande portfölj av produkter och tjänster med stort branschkunnande för leverans av lösningar för hela vattencykeln. Vi har fabriker och testlaboratorier över hela världen och våra lösningar är certifierade enligt ledande internationella standarder. För mer information om produkt-, applikationer och tjänsteerbjudande, se https://new.abb.com/se/om-abb/verksamhet/industrial-automation . Ni kan även hitta mer information under Ett steg för hållbar vattenhantering

Nyttan av att samarbeta med ABB vare sig man funderar över en komplex anläggningsapplikation eller bara vill fråga om en enstaka produkt har ABB kunskap om både processer och produktapplikationer. Våra produkter är av högsta kvalitet och passar tillsammans med internationella standarder. ABB arbetar även för en hållbar utveckling med stor respekt för både miljö- och säkerhetsstandarder. Vi har lång erfarenhet av VA-branschen och kan ge teknisk support vad gäller all systemutrustning och alla systemfunktioner.